Liga 1

FCSB - DINAMO // VIDEO Dennis Man le răspunde dinamoviștilor: „De ce vin atâția suporteri la stadion când joacă cu noi dacă nu suntem Steaua?”

Articol de Vlad Nedelea, Cosmin Nistor (video)  —  vineri, 04 octombrie 2019

FCSB și Dinamo se înfruntă pe Arena Națională în cadrul etapei a 12-a din Liga 1, iar Dennis Man (21 de ani) a prefațat această întâlnire într-o conferință de presă și a răspuns ironiilor jucătorilor dinamoviști.

  • Meciul se joacă sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30 și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.  

De ce vin atâția suporteri la stadion când joacă cu noi dacă nu suntem Steaua? Important e să ne vedem de treaba noastră și să le arătăm pe teren cine suntem. Vom fi motivați, pentru că trecem printr-o formă bună și ne dorim să trecem cât mai repede în fața clasamentului”, a spus Dennis Man, la conferință, după ce jucătorii lui Dinamo au declarat că FCSB nu este adevărata Steaua. (Detalii AICI)

„Îi lăsăm pe dinamoviști să vorbească”

„Încep să îmi intru în ritm și cu siguranță de la meci la meci voi fi mai bine. Îmi doresc să joc cât mai mult, vedem ce va fi. Important este, chiar dacă nu voi juca 60 de minute sau mai mult, echipa să câștige mâine seara. Îi lăsăm să vorbească, noi ne vedem de treaba noastră. Știm ce avem de făcut. Sper să facem un meci bun și să luăm cele trei puncte, pentru că echipa e cea mai importantă. 

Ne dorim foarte mult să câștigăm, ținând cont că e și derby. E un moment important pentru noi. Cred că ei au avut o ambiție mai mare față de noi când au jucat împotriva noastră. Sperăm să intrăm și noi în ritm. Nu vreau să vorbesc de celelalte echipe. Sperăm ca noi să ne facem treaba cât mai bine și vedem ce se va întâmpla”, a mai spus mijlocașul FCSB-ului.

Întrebat despre schimbările dese de antrenor și despre Bogdan Vintilă, nu a dorit să facă prea multe comentarii: „Mister este un antrenor foarte bun, ne dă încredere, discutăm mult. Toți antrenorii care au fost aici și-au făcut treaba 100% și mi-a făcut plăcere să lucrez cu ei. Am început să ne revenim. Am început campionatul mai slab, dar cred că suntem într-o formă mai bună acum”.

Vrea un stadion plin

Narcis Răducan, managerul sportiv al FCSB-ului, a anunțat că se așteaptă să fie peste 20.000 de spectatori prezenți în tribunele Arenei Naționale la această partidă, iar Dennis Man speră ca acesta să aibă dreptate. 

„Este cel mai important meci din acest sezon. Așteptăm cât mai mulți oameni la stadion să ne susțină. Nu știu dacă suntem favoriți. Trebuie să fim serioși și când intrăm pe teren să știm ce avem de făcut. Un derby este un derby și nu se mai ține cont de locul din clasament. Fiecare vrea să câștige. E cel mai frumos lucru ca oamenii să vină la stadion în număr cât mai mare și să ne susțină”, a mărturisit Dennis Man.  

VIDEO MATCH PREVIEW FCSB - DINAMO

În atenția selecționerului Cosmin Contra

Selecționerul Cosmin Contra va fi în tribună la această întâlnire, iar Dennis Man, întrebat despre o posibilă convocare la echipa națională, a răspuns: „Având în vedere că am jucat două meciuri după accidentare, nu știu, depinde ce își dorește Mister de la aceste două meciuri (n.r. cu Norvegia și Feroe). Important e ca eu să joc bine mâine seară dacă voi intra. Sunt câțiva jucători care într-adevăr merită să fie acolo, dar nu este treaba mea să spun cine merită și cine nu. Normal, Coman și Tănase marchează meci de meci și ne dorim pentru ei să fie acolo”.

VEZI ȘI:

FCSB - DINAMO // VIDEO Bogdan Vintilă a vrut să plece din conferință: „Dacă începem cu de-astea, eu plec”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.