Liga 1

FCSB - DINAMO // Mattia Montini vrea să înscrie în premieră în poarta marii rivale: „E meciul sezonului, ca un Roma - Lazio. Dacă învingem, dăm lovitura!”

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 04 October 2019

Mattia Montini, 27 de ani, atacantul lui Dinamo, vrea ca FCSB să devină a 12-a echipă din România în poarta căreia va marca. 

Vârful italian nu a jucat până acum contra marii rivale, el asistând din tribune la ultima confruntare directă, din noiembrie 2018, scor 1-1.

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, liveTEXT pe GSP.ro și transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport

Până acum a marcat în poarta a 11 echipe, având în total 16 goluri în 32 de partide: Viitorul, Craiova, Poli Iași, FC Botoșani, Călărași, Hermannstadt, Voluntari, Gaz Metan, Chiajna, Clinceni și Chindia.

Pentru noi se poate spune că e meciul sezonului: dacă vom învinge, vom da lovitura, vom avea și continuitate în rezultate bune. Poate nu va fi spectacol, dar vrem să arătăm ca un grup, ca o echipă. 

Am jucat la AS Roma la juniori, acest duel e ca un derby între Roma și Lazio. Normal că-mi doresc să dau gol”, a spus Montini.

Vezi și:

Lobonț nu s-a putut abține! A dat de pământ cu FCSB și Dinamo: „Ăsta e derby?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.