Liga 1

FCSB - DINAMO // Ioan Andone și pronosticul lui pentru Derby de România: „M-aș hazarda dacă aș spune asta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 04 October 2019

Ioan Andone (59 de ani), fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a prefațat derby-ul cu FCSB de sâmbătă. 

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, liveTEXT pe GSP.ro și transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport

„Fălcosul” a analizat loturile celor două echipe și recunoaște cu sinceritate superioritatea roș-albaștrilor. Totuși, Andone speră că Dinamo va reuși să obțină cel puțin un egal. 

„Eu sper să fie o partidă bună. FCSB are un lot mai valoros, asta e realtiatea. Din păcate, celor de la Dinamo le va lipsi Fabbrini, care era o piesă foarte importantă. Va fi un meci echilibrat, cum au fost în general FCSB-Dinamo. Am mare încredere că Dinamo nu va pierde, acum nu spun că va câştiga, că mă hazardez. 

La ceea ce am văzut că joacă FCSB şi la ce am văzut la Dinamo, mai ales că ultima întâlnire a fost cu noi, cu FC Voluntari, eu cred că va fi un meci echilibrat şi Dinamo nu va pierde”, a declarat Andone, potrivit TV Telekom Sport. 

„Nu cred că va fi un meci tacticizat, şi lui Uhrin îi place atacul, dezvoltă atacul, cu toate că are nevoie de fundaşi laterali care să urce mai mult, din păcate, acolo sunt nişte puncte nu prea bune pentru Dinamo” - Ioan Andone

Vezi și: 

FCSB - DINAMO // VIDEO 3 momente tensionate din perioada comunistă a derby-ului! Unul dintre cele mai criminale faulturi din istoria fotbalului românesc: „Dacă am vrut să-l rup? Sincer? Da!” + gesturi obscene și bătăi în culise!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.