Handbal

Cristina Neagu, declarații TARI » Detalii despre rivalitățile nevăzute din vestiar: „Băieții se înjură și ies la bere, la noi e mai greu. Cine spune altfel minte!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 octombrie 2019

Cristina Neagu, 31 de ani, a făcut o serie de declarații tari în cadrul unei emisiuni televizate. 

Una dintre cele mai bune handbaliste din istorie a vorbit despre accidentarea sa, despre relațiile cu colegele sale, dar și despre CSM Bucuești și naționala României.

Cristina Neagu despre...

...relațiile de colegialitate dintre handbaliste: „Băieții se înjură, apoi ies la o bere. La noi e mai greu. Nu stai să te gândești cum te-ai exprimat, ce grimasă ai folosit pe teren. Trebuie să fim prietene bune pe teren și la antrenamente, nu ai cum să faci asta și în afara lui. Cine spune că e altfel minte”

...actuala configurație de la CSM București: „Atmosfera de la CSM București e bună, dar relațiile de joc n-au fost cele mai bune. Avem fete accidentate, unele dintre ele abia și-au revenit și n-au avut meciuri împreună. E greu ca relațiile de joc să fie omogene în acest moment. CSM București are nevoie de răbdare, are nevoie să aibă câțiva ani la rând aceleași jucătoare, care să nu se mai accidenteze”

...prima reprezentativă: „Echipa e în continuare în reconstrucție. E foarte greu să luăm o medalie de aur în acest moment”

...accidentările carierei și problemele de la genunchi: „Întotdeauna am avut dureri și nu voi scăpa niciodată de ele. După accidentare, piciorul e ca o legumă la început. Este foarte dureros”, a spus Neagu, la TV Digi Sport. 

Contextul accidentării: În minutul 52 al meciului România - Ungaria de la Europeanul din 2018, la scorul 26-27, Cristinei Neagu, nouă goluri până în acel moment, s-a accidentat grav la genunchiul drept. Scoasă pe targă de pe teren şi transportată de urgență la spital, Neagu a primit un diagnostic dur: ruptură de  ligament încrucişat anterior, adică a treia accidentare gravă din carieră!

Vezi și: 

VIDEO&FOTO // Cristina Neagu și-a lansat documentarul despre viața ei » Imagini cutremurătoare din sala de operație: „Am plâns când am văzut filmul”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.