Liga 1

VIITORUL - CFR CLUJ 3-1 // FOTO+VIDEO „Acum sunt bun, Dane?” » Hagi și-a luat revanșa după declarațiile lui Petrescu. Viitorul, meci MARE în fața lui CFR Cluj!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 octombrie 2019

Viitorul s-a impus cu 3-1 în fața lui CFR Cluj, în etapa a 12-a din Liga 1, și o egalează pe campioană în fruntea clasamentului. Gică Hagi și-a luat astfel revanșa în fața lui Dan Petrescu, după ce a fost rănit în orgoliu de declarațiile „Bursucului” de după Chindia - CFR Cluj 1-4. Petrescu spusese atunci că nou-promovata e singura care i-a pus probleme. 

Scorul a fost deschis în minutul 27, printr-un autogol al lui Peteleu, iar după doar 9 minute Cosmin Matei a majorat diferența cu o superexecuție de la peste 25 de metri de poarta clujenilor.  

Rivaldinho și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, în minutul 57, ducând astfel scorul la un neverosimil 3-0 pentru Viitorul!

În minutul 76, Culio a transformat fără probleme un penalty confuz acordat cu întârziere de George Găman și a redus din diferență. A fost o intrare a lui Căbuz asupra lui Costache, după ce clujeanul apucase să lovească mingea cu capul, dar arbitrul „centralul” a ezitat în primă fază să acorde lovitura de la 11 metri. Găman a revenit asupra deciziei după momente bune în care jucătorii au crezut că nu acesta va fi verdictul.  

În urma acestui rezultat, Viitorul o egalează pe CFR Cluj în clasament (24 de puncte), dar e pe doi din cauza golaverajului mai slab. 

Billel Omrani (26 de ani) a absentat motivat de la această întâlnire. Golgeterul lui CFR Cluj a plecat acasă, în Franța, direct din Scoția, după meciul cu Celtic (0-2) pentru a-și vedea fetița nou-născută. Aceasta a venit pe lume săptămâna trecută, dar fotbalistul campioanei nu apucase să o cunoască, așa că a fost învoit pentru acest meci de către Dan Petrescu.

8 înfrângeria suferit Dan Petrescu în competițiile interne pe banca CFR-ului, dintre care 3 în duelurile cu Hagi, tehnicianul dobrogenilor fiind singurul care are mai mult de o victorie.

Viitorul - CFR Cluj 3-1

Echipele de start:

Viitorul: Căbuz - Boboc, Țîru, Mladen, De Nooijer - C. Matei, Artean, L. Houri - G. Iancu, Rivaldinho, G. Ganea
Rezerve: Cojocaru, St. Filip, P. Iacob, Ciobanu, Calcan, M. Dulca, Vl. Achim
Absenți: Ghiță, Eric (accidentați) 
Antrenor: Gică Hagi 

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Cestor, Camora - Itu, Hoban, Culio - Costache, L. Traore, Păun
Rezerve: Rus, Susic, Pașcanu, Bordeianu, Deac, Golofca, M. Pereira
Antrenor: Dan Petrescu 

Stadion: Academia Gheorghe Hagi
Arbitri: George Găman (Craiova) / Asistenți: Daniel Mitruți (Craiova), Ciprian Danșa (Satu Mare) / Rezervă: Horia Mladinovici (București) 

de Andrei Chirică

Vezi și:

FCSB - DINAMO // La nutriție, FCSB e ca Barcelona » Roș-albaștrii și-au trimis doctorul la clubul lui Messi pentru specializare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.