Liga 1

FCSB - DINAMO // VIDEO Declarație halucinantă a lui Narcis Răducan înaintea derby-ului: „Mă aștept ca suporterii noștri să migreze către echipa Armatei”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 octombrie 2019

Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, a avut o declarație ciudată înaintea derby-ului cu Dinamo din această seară. Acesta susține că se așteaptă ca suporterii propriei echipe să migreze la CSA Steaua, dacă aceasta va promova în prima ligă.

  • FCSB - DINAMO se joacă în această seară, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„Mă bucur că vor fi în jur de 30.000 de spectatori în această seară, poate chiar mai mulți. Jucăm pentru ei astfel de meciuri. Simt însă că dacă Steaua din Liga 4 ajunge în prima ligă va fi greu să-i ținem alături de noi. 

E natural ca ei să migreze către echipa Armatei. Așa simt eu, doar că e drum lung până acolo. Încă nu vedem un proiect serios și care să dea speranțe de promovări repetate”, a declarat Narcis Răducan la Radio Sport 1.

Suporterii Stelei de la Peluza Sud au ales la finalul anului 2014, după ce Gigi Becali a pierdut numele de „Steaua”, să nu mai susțină echipa latifundiarului din Ghencea. Fanii au migrat spre echipa Armatei, care a fost înființată anul următor și de atunci joacă în Liga 4 din București. Ultrașii de la Peluza Nord nu mai susțin nicio grupare.

VIDEO // Narcis Răducan a prefațat partida cu Dinamo

Vezi și:

FCSB - DINAMO // FOTO Autocar rebranduit pentru roș-albaștri! Crucea a fost mutată, iar trofeele au dispărut

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.