Liga 1

FCSB - DINAMO 1-1 // Gigi Becali, doi remarcați după remiza spectaculoasă cu Dinamo + ce l-a nemulțumit în echipa sa: „Asta e o problemă!”

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 05 octombrie 2019

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a făcut și o scurtă analiză asupra jocului echipei sale, la finalul meciului cu Dinamo, scor 1-1. În prealabil, patronul taxase arbitrajul lui Istvan Kovacs. 

„Mi-a plăcut cum a jucat Tănase, sunt mulțumit de el și chiar îi dau dreptate lui Tănase. Acolo e locul lui, unde a jucat în această seară (n.r - în linia de trei din atac).  De Coman ce pot să zic? O să dea gol și la națională ca să iau banii pe el”, a spus Becali la finalul partidei.

Ulterior, latifundiarul a vorbit și despre lucrurile care l-au nemulțumit în Derby: La fiecare fază fixă, era pericol la poarta noastră, asta e o problemă!. Totuși, s-a jucat la o singură poartă. Dinamo a avut unele ocazii, dar s-a jucat la o singură poartă. Eu așa am văzut”.  

Vezi și: 

FCSB - DINAMO 1-1 // Gigi Becali a găsit vinovatul pentru remiza din Derby: „Istvan Kovacs e împotriva noastră! Vă dați seama ce poate face acest arbitru? ” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.