Liga 1

CFR CLUJ // Pleacă iar Dan Petrescu?! Impresarul antrenorului aruncă bomba: „N-ar putea să refuze! Există posibilitatea să-şi încheie contractul cu CFR”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 October 2019

Dan Petrescu (51 de ani) e pe lista scurtă a celor de la Dinamo Moscova, după ce Dmitri Khokhlov (43 de ani) a părăsit echipa din cauza rezultatelor slabe.

  • CFR Cluj înfruntă astăzi Viitorul, liveTEXT pe GSP.ro de la 20:30, în direct la TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport

Dinamo Moscova se află în acest moment pe loc retrogradabil în Rusia, cu doar 10 puncte strânse în 12 etape. Conducerea a trecut la măsuri radicale. A scăpat de antrenorul care i-a dus în această situație și îl curtează pe Dan Petrescu, tehnicianul care a mai pregătit formația din capitala Rusiei între 2012 și 2014.

Nicolae Pîrnău, impresarul lui Petrescu, nu exclude o eventuală plecare a „Bursucului” de la CFR Cluj.

„Nu ştiu dacă Dan Petrescu este pe lista posibililor antrenori ai echipei Dinamo, deoarece nu am acea listă. Pot să spun sigur că Petrescu a petrecut o perioadă bună în Rusia, la Dinamo Moscova în special, şi i-ar plăcea să revină. În grupele Ligii Europa, a învins Lazio şi a pierdut cu Celtic.

Există posibilitatea ca el să-şi încheie contractul cu CFR Cluj. Dacă ar fi o ofertă de la Dinamo, nu cred că ar fi vreun antrenor să o refuze, deoarece condiţiile şi campionatul Rusiei sunt o perspectivă atractivă”, a declarat Nicolae Pîrnău conform TV Telekom Sport.

Se repetă scenariul din 2018?

Dan Petrescu a mai părăsit-o pe CFR Cluj la finalul sezonului 2017-2018, într-o situația asemănătoare. „Bursucul” tocmai devenise campion în România, dar a opta pentru o mutare în China, la Guizhou Hengfeng. Obiectivul, salvarea de la retrogradare, nu a fost îndeplinit, iar Dan Petrescu a revenit la „feroviari”, pe care i-a condus spre un nou titlu.  

Vezi și:

EXCLUSIV Dan Petrescu, clauză de două milioane de euro dacă vrea să plece de la CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.