Campionate

KISVARDA - ZALAEGERSZEG 3-3 // VIDEO Gicu Grozav, gol superb pentru Kisvarda » Este golgeter în campionatul Ungariei!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 octombrie 2019

Gheorghe Grozav (29 de ani), a marcat din nou pentru Kisvarda (Ungaria), în egalul de pe teren propriu cu Zalaegerszeg, scor 3-3.

Grozav a sunat revenirea pentru formația la care antrenor e Vasile Miriuță (59 de ani), marcând la 2-0 pentru oaspeți. Românul a reluat excelent cu capul din 12 metri o centrare primită în minutul 49.

VIDEO CU GOLUL LUI GROZAV

Gicu Grozav a ajuns astfel la 6 reușite în prima ligă a Ungariei, fiind primul în topul golgeterilor, la egalitate cu Hodzic, jucătorul lui MOL Fehervar.

De asemenea, în acest meci a fost titularizat și Claudiu Bumba, alt român antrenat de Miriuță la Kisvarda, echipă care este pe locul 6 în campionatul maghiar, cu 10 puncte după 8 etape.

Vezi AICI clasamentul și programul din Ungaria!

Surprinzător este că selecționerul Cosmin Contra nu a apelat la Grozav pentru următoarea „dublă” a echipei naționale, împotriva reprezentativelor similare ale Insulelor Feroe și Norvegiei, având în vedere faptul că fostul fotbalist de la Petrolul sau Dinamo a fost chemat la lot în momente în care traversa o formă sportivă mai slabă decât în acest moment.

VEZI ȘI:

Gençlerbirliği - Galatasaray 0-0 // Veşti proaste pentru Cosmin Contra » Florin Andone n-a profitat de ocazia oferită de Fatih Terim

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.