Liga 1

FCSB // 3 jucători importanți din echipa lui Vintilă sunt OUT pentru următorul meci

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 October 2019

După derby-ul cu Dinamo, încheiat 1-1, FCSB a pierdut trei jucători în perspectiva partidei cu Chindia Târgoviște, în etapa viitoare, în deplasare. 

  • Chindia Târgoviște - FCSB se joacă duminică, 20 octombrie, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport!

La meciul care se va disputa după partidele României cu Insulele Feroe și Norvegia, Bogdan Argeș Vintilă nu-i va avea la dispoziție pe Florinel Coman, Răzvan Oaidă și Ovidiu Popescu. 

Cei trei, toți titulari în remiza cu Dinamo, au fost avertizați de Istvan Kovacs, ajungând la cel de-al patrulea avertisment din acest sezon. 

FCSB l-a luat la țintă pe Kovacs

După meci, Gigi Becali, patronul echipei, dar și Mihai Stoica, fostul director sportiv, l-au criticat dur pe arbitrul din Carei, reproșându-i faza din minutul 70, în care Florin Tănase reușise să înscrie în poarta lui Piscitelli, golul fiind însă anulat. 

„Istvan Kovacs nu vrea, e împotriva noastră, fluieră ca să nu bage Florin Tănase mingea în poartă. A mutat un fault la vreo 7 metri. Ne-a anulat golul! Vă dați seama ce poate face acest Istvan Kovacs?! Noi n-avem cum să câștigăm cu Kovacs. El inventează împotriva noastră”, s-a plâns Becali la finalul meciului.  

Vezi și: 

FCSB - DINAMO 1-1 // VIDEO Mihai Stoica s-a enervat la finalul meciului: „Kovacs i-a luat Stelei 5 puncte în două meciuri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.