Liga 1

VIITORUL - CFR CLUJ 3-1 // Statistica nu minte: Gică Hagi, singurul antrenor din Liga 1 care i-a făcut asta lui CFR Cluj

Articol de Liviu Manolache  —  duminică, 06 octombrie 2019

Viitorul a făcut cea mai bună partidă din ultimele săptămâni și a surclasat-o pe campioana CFR Cluj la Constanța, scor 3-1. Dobrogenii au condus cu 3-0, dar penalty-ul confuz primit de ardeleni cu un sfert de oră înainte de final a redus din proporțiile scorului. 

Hagi și Dan Petrescu, prieteni, foști colegi de generație, dar rivali care nu ratează nicio ocazie să se „înțepe” reciproc, au revenit astăzi în acțiune după suspendările primite în ultima perioadă. Echipele lor au simțit din nou aportul propriilor antrenori și au oferit un duel extrem de palpitant. 

Câștigătoare a ieșit Viitorul lui Hagi, tehnicianul constănțenilor continuând palmaresul pozitiv pe care-l are în fața antrenorului de la CFR 

În competițiile interne de pe banca CFR-ului, Dan Petrescu a suferit 8 înfrângeri, dintre care 3 au venit în duelurile cu Viitorul. De altfel, „Regele” e singurul antrenor din Liga 1 care are mai mult de o victorie în meciurile cu CFR Cluj. 

Ceilalți cinci sunt Ionuț Popa (ex-ACS Poli), Devis Mangia (ex-Craiova), Costel Enache (ex-Astra), Mihai Teja (ex-FCSB) și Dan Alexa (Astra). 

Cum l-a bătut Hagi pe Petrescu? Dezvăluirea lui Gheorghe Hagi după 3-1 cu CFR Cluj

Vezi AICI toate detaliile de la Viitorul - CFR Cluj 3-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.