Stranieri

Alarmă pentru națională! Claudiu Keșeru s-a accidentat în Bulgaria, chiar înainte de Feroe și Norvegia

foto: sportal.bg

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 07 octombrie 2019

Claudiu Keșeru, atacantul lui Ludogoreț, golgeterul campionatului bulgar, s-a ciocnit cu portarul advers la a 8-a sa reușită în campionatul bulgar și a fost înlocuit. Ludogoreț a învins-o cu 2-0 pe Levski. 

De când a venit Claudiu Keșerü, în 2015, nimeni nu a mai înscris atât de mult ca el. Nu doar la Ludogoreț, ci și în Bulgaria.

Duminică seară, la 2-0 cu Levski (locul secund), atacantul în vârstă de 32 de ani a marcat din nou, încheind meciul în minutul 80. După ce ratase o ocazie unu la unu cu portarul. 

Cu adversarul lipit de el, a reușit să salte, din alunecare, mingea peste goalkeeperul ieșit la blocaj. S-a ciocnit însă cu Mijatovici, care l-a lovit cu genunchiul în piciorul drept. 

Când s-a ridicat să celebreze golul, Keșerü a simțit o durere la coapsă. A șchiopătat puțin. Apoi, s-a întins pe gazon. Medicul verzilor i-a pus o fașă elastică, dar nu a mai putut continua prea mult. A fost înlocuit în minutul 82.  

„Tricolorul”, ales cel mai bun jucător al primei etape din Europa League, vine la lot și așteaptă verdictul doctorului. Ar fi o mare pierdere să nu poată juca în partidele cu Feroe și Norvegia.

Vezi și: 

GAZIANTEP - BAȘAKȘEHIR 1-2 // Oficial, Marius Șumudică e unic în Turcia! Gest de neînțeles făcut azi după 75 de secunde din meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.