Stranieri

VIDEO Andreea Hanca s-a dezlănțuit din nou în tribunele din Cracovia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 07 October 2019

Sergiu Hanca (27 de ani) joacă meci de meci în Polonia și este foarte apreciat de către suporterii Cracoviei și nu numai. Nici soția sa, Andreea, nu se lasă mai prejos. Aceasta a fost din nou surprinsă trăind din plin meciul din tribune.  

Andreea îl susține meci de meci pe Sergiu din tribune, iar la partida cu Gornik, scor 1-1, din etapa a 11-a a primei ligi poloneze, frumoasa brunetă a oferit imagini „savuroase” telespectatorilor.  

Ne-a obișnuit deja cu fanatismul ei, dar de această dată și-a dat seama că este filmată exact când era să scoată o înjurătură.

Soția fostului fotbalist de la Dinamo devenise deja virală pe internet, după un derby din sezonul trecut, când s-a arătat foarte nervoasă și implicată în jocul lui Sergiu (Vezi AICI VIDEO)

Cracovia este pe locul 2 în Polonia, cu 20 de puncte, după 11 etape, fiind la un punct distanță de liderul Pogon Szczecin. Podiumul este completat de către Lechia, cu 19 puncte.  

5 goluri în 11 meciuria marcat Sergiu Hanca pentru Cracovia în prima ligă poloneză

VEZI ȘI:

GAZIANTEP - BAȘAKȘEHIR 1-2 // VIDEO Marius Șumudică și „perversa de la Tg Ocna” » Show în Turcia: „Uitaţi-vă, am vânătaie pe braţ! Vor să-mi închidă gura repede”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.