Liga 1

Croitoru: „Marele cîştig al CFR-ului este Andone!”

Articol de Ciprian Avădanei  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Despre fosta lui echipa, Steaua, Marius Croitoru vorbeşte laudativ: "Va fi numărul 1 în România, tot timpul!". Dar cînd priveşte clasamentul, mijlocaşul promovat de Viorel Hizo arată respect pentru de lideră. În special faţă de cel care conduce gruparea CFR-ului de pe banca tehnică.

Marius Croitoru a susţinut mereu că marele cîştig al "feroviarilor" clujeni il reprezintă transferul antrenorului Ioan Andone. "Ştie foarte bine că este cel mai periculos să te împiedici de formaţiile mici ale campionatului. În plus, nea' Ando este antrenorul care a ştiut mereu să-i readucă pe jucătorii lui, repede, cu picioarele pe pămînt, fie după o înfrîngere dintr-un joc important, fie după orice victorie".

Un meci asemănător celui anunţat sîmbătă pe Borzoghean între Ceahlăul şi CFR Cluj, Marius Croitoru l-a mai trăit în vremurile cînd îmbrăca tricoul celor de la FCM Bacău. "Noi eram la retrogradare, asemeni Ceahlăului de acum. Dar printr-o mobilizare pe teren a tuturor băieţilor, am reuşit să învingem Rapidul, formaţie care avea 10 puncte avans faţă de a doua clasată, în topul Diviziei A. S-a putut atunci, se va putea şi acum!", ţine să-şi încurajeze Croitoru, actualii colegi de vestiar.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.