Campionate

Real Madrid, gata să să facă cel mai scump transfer din istoria clubului! Florentino Perez dă 112 milioane pentru Donny van de Beek

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 07 October 2019

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, vrea să revitalizeze echipa și îl dorește cu orce preț pe Donny van de Beek, 22 de ani.

Perez vrea să-l transfere pe mijlocașul lui Ajax și este dispus să-l transforme pe acesta în cel mai scump transfer din istoria clubului. Presa din Spania anunță că Real este gata să ofere 112 milioane de euro, suma pe care Ajax o cere pentru internațional.

Van de Beek a fost aproape să ajungă la Real în vară, dar Zinedine Zidane îl voia pe Paul Pogba, care a rămas totuși la Manchester. 

Van den Beek este la juniorii lui Ajax din 2012, iar în prezent este unul dintre cei mai importanți jucători ai „lăncierilor”. În acest sezon a jucat 12 meciuri, reușind 3 goluri și 6 assist-uri. 

50.000.000 de euroeste cota lui van de Beek, potrivit transfermarkt

101.000.000 de euroa plătt Real Madrid pe Gareth Bale, în 2013. Acesta e cel mai scump transfer din istoria clubului madrilen

În prezent, la mijlocul terenului, Real îi are pe Luka Modric (34 de ani), Federico Valverde (21), Isco (27), James Rodriguez (28), Brahim Diaz (20), Toni Kroos (29) și Casemiro (27). 

Citește și:

Barcelona l-a demis pe Victor Valdes » De ce s-a produs ruptura de fostul portar

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.