Liga 1

FC VOLUNTARI - CHINDIA 0-1 // Viorel Moldovan: „Le-am spus jucătorilor să îngenunchem acest bivol rănit care era Voluntari” + Își dorește victoria cu FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 octombrie 2019

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a vorbit după victoria echipei sale cu Voluntari, scor 1-0.

„Era important să luăm 3 puncte azi. Le-am spus că Voluntariul e ca un bivol rănit. 

Aveam nevoie disperată de această victorie. Asta le-am transmis jucătorilor, că trebuie să îngenunchem acest bivol.

Din punct de vedere defensiv, au fost anumite momente când ne-am destabilizat. Satisfacția mea cea mai mare este că nu am primit gol de 4 etape. Sunt mândru de acești băieți minunați pe care îi antrenez!

Am mare încredere pentru meciul cu FCSB. Sper că fanii ne vor împinge spre victorie”, a declarat Moldovan la Look Sport.

După această victorie, Chindia este pe locul 9 în Liga 1, cu 15 puncte acumulate după 12 etape, fiind deasupra unor formații importante precum FCSB sau Dinamo.

„Suntem destul de dezamăgiți. În această seară am sperat să câștigăm, pentru că am jucat pe propriul teren. Am dominat, am încercat să ne creăm ocazii, dar a fost aceeași problemă ca în ultimele meciuri: fazele fixe. 

În ultimul timp tot facem cadouri. Trec punctele pe lângă noi, se termină turul și noi avem doar 5 puncte. Chindia e deja la 10 puncte de noi” - Ionuț Balaur, FC Voluntari

Voluntari - Chindia 0-1

VEZI ȘI:

Gigi Becali îi cere lui Bogdan Vintilă să-l readucă pe Ioan Hora în lot: „Vreau un atacant ca el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.