Stranieri

Mircea Lucescu poate reveni în antrenorat! Rușii scriu că negociază cu Dinamo Moscova

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday, 08 October 2019

Postul de antrenor la Dinamo Moscova e vacant după ce Dmitri Hohlov a fost demis sâmbătă, iar Mircea Lucescu ar putea ajunge acolo. Agentul Arcadie Zaporojanu confirmă discuţiile: „Nu i s-a oferit contract, dar are de gând să zboare acolo”.

Mircea Lucescu poate reveni curând în circuit după despărţirea de naţionala Turciei. „Sport Express” a scris că antrenorul de 74 de ani este în tratative cu Dinamo Moscova, care îl mai contactase şi în vară. Dar acum clubul rus are liber postul, în urma demiterii de sâmbătă a lui Dmitri Hohlov, după 0-2 cu Orenburg. 

Şi caută urgent un înlocuitor care să stea pe bancă de la meciul cu Krasnodar, pe 20 octombrie, iar Il Luce ar avea şi profilul de tehnician dorit. Dovadă că ziarul amintit a publicat astăzi o analiză cu ce ar aduce parteneriatul cu Dinamo, pornind de la organizare, sistem 4-2-3-1 şi până la intenţia lui de a controla ritmul şi direcţia jocului. 

Pe locul 15 din 16  

Agentul Arcadie Zaporojanu, contactat de sursa amintită, a confirmat discuţiile: „Nu e deocamdată mai mult de o tatonare. Nu i s-a oferit niciun contract. Lucescu are de gând să meargă la Moscova, dar nu pot spune şi când. Conducătorii clubului ştiu mai bine ce şanse are să preia postul, dar opţiunea este chiar reală. Mi-ar plăcea să lucreze acolo. Încă nu ştiu când se va rezolva toată povestea”. 

Dinamo se află pe locul 15 din 16, retrogradabil, a luat numai zece puncte din 12 etape, şi nu a mai câştigat un meci de o lună şi jumătate.  
 

8 antrenorisunt nominalizaţi în sondajul Sport Express cu şanse la Dinamo Moscova. Mircea Lucescu are 5% din cele peste 6.000 de voturi, iar Dan Petrescu 7,3%. Favorit este Kurban Berdiev, cu 28,2%

Citește și:

Ciprian Tătărușanu a rămas fără antrenor la Lyon: Sylvinho, demis! Dar „tricolorul” va fi tot rezervă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.