Hochei

LIBERTATEA // Bianca Bobu, portarul loturilor naționale de hochei, a dispărut din luna august: „Doamne-Ferește, poate era cu pistolul la tâmplă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 octombrie 2019

Bianca Bobu (19 ani), portar la loturile naționalei de hochei feminin ale României, este dispărută de la începutul lui august.  

Bianca a fost văzută ultima dată în Galați, orașul natal, alături de un amic cu care ar fi plecat în Germania. Relația dintre cei doi este una necunoscută, scrie Liberatea

Jucătoarea din loturile naționale a dispărut din mediul online, toate conturile de pe rețelele de socializare au fost șterse, iar ultima dată când a intrat în legătură cu cineva a fost pe 7 octombrie. Apropiații cred că e victima unei rețele de trafic de persoane. 

Antrenorul ei postase un anunț despre dispariția ei: „M-a sunat să mă certe că am pus articolul. Mi-a cerut să șterg postarea! A afirmat că e în Galați, eu am sfătuit-o să meargă la poliție. Parcă cineva îi dicta ce să spună. Pretindeam puțin despect de la ea, dar Doamne-Ferește, poate era cu pistolul la tâmplă”. 

Vezi toată povestea pe Libertatea!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.