Altele

GALERIE FOTO Florentin Corbeanu e „Ronnie Coleman de România” » Polițist oltean, campion național de culturism la 49 de ani!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 octombrie 2019

Florentin Corbeanu (49 de ani), agent șef principal de poliție în cadrul Biroului Rutier Craiova, a câștigat zilele trecute Cupa României și titlul de campion național la culturism.

După modelul legendarului Ronnie Coleman, ajuns la 55 de ani, Florentin Corbeanu este un polițist pasionat de culturism și fitness care a reușit să și performeze în acest domeniu. 

Polițistul a câștigat campionatul național la categoria Men Physique Master și nu vrea să se oprească aici. „Înca o dată le multumesc Maeștrilor Torcea Costel și Cristian Manuel Firică pentru încrederea și susținerea acordată, iar pe viitor să obținem rezultate la fel de bune! De asemenea, mulțumesc familiei pentru suportul acordat și răbdarea în momentele grele!”, a scris Corbeanu pe Facebook. 

Corbeanu, polițist-culturist, aduce aminte de Ronnie Coleman, deținătorul celor mai multe titluri Mr. Olympia, 8 consecutive, între anii 1998 și 2005, care  în paralel cu sportul era ofițer în Arlington, Texas! Prin comparație, Arnold Schwarzenegger a cucerit cel mai prestigios titlu din culturism de doar 7 ori, la egalitate cu Phil Heath.

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Marian Drăgulescu, povești horror despre cele mai grave accidentări din cariera sa: „Mi-a trosnit coloana! Am crezut că nu voi mai face gimnastică”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.