Liga 1

FCSB // Se mai face transferul lui Fofana? Gigi Becali a anunțat deja mutarea, dar jucătorul neagă: „Sunt trei părți implicate”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 09 October 2019

Gigi Becali, patronul FCSB, insistă pentru transferul mijlocașul Boubacar Fofana, 25 de ani, dar jucătorul spune că încă nu a primit nicio ofertă, deși Gaz Metan și-ar fi dat acordul. 

Boubacar Fofana a vorbit despre posibilul său transfer la FCSB și spune că nici el și nici agentul nu au primit încă vreo ofertă. 

„Am văzut tot ce s-a scris, dar nu putem vorbi de un transfer perfectat. Chiar dacă cluburile s-ar fi înțeles, la agentul meu n-a ajuns nicio propunere. Sunt încă la Mediaș și mă gândesc să-mi fac cât mai bine treaba. Sunt trei părți implicate, eu, FCSB și clubul din Mediaș. Toate lucrurile vor fi reglate când toate cele trei părți vor fi mulțumite. 

E vorba despre cea mai mare echipă din România și din istoria fotbalului românesc. Ar fi cel mai important pas din cariera mea”, a declarat Fofana pentru Fanatik

„Pe Fofana l-am luat deja. În mare ne-am înțeles. Trebuie și jucătorul să accepte, dar dacă îi dau 12.000 de euro salariu, nu e o problemă” 
Gigi Becali, azi, la Pro X 

Boubacar Fofana e mijlocaș defensiv, venit în iulie 2018 la Gaz Metan. Are naționalitate portugheză, dar e originar din Guinea și în acest sezon a evoluat în 8 partide pentru medieșeni în Liga 1.

Mihai Stoica, adevărul despre demisia de la FCSB + "Majoritatea jucătorilor să fie aduși chiar dacă eu am votat împotrivă!"

600.000 de euroeste cota lui Fofana, potrivit transfermarkt

Citește și:

Gigi Becali așteaptă ofertele pentru Dennis Man: „Specialiștii spun că e ca Joao Felix și Ansu Fati”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.