Nationala

ROMÂNIA - NORVEGIA // Naționala bate recordul mondial la meciul cu Norvegia » Peste 26.000 de copii vor fi prezenți pe Arena Națională!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 09 October 2019

Federația Română de Fotbal a anunțat oficial că la partida dintre România și Norvegia, contând pentru preliminariile Euro 2020, vor asista cel puțin 26.414 spectatori sub 14 ani.

  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45.  
  • Meciurile vor fi transmise pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

Astfel, recordul all-time pentru meciurile la care au acces doar copii deținut până acum de o partidă din Europa League, Partizan Belgrad – AZ Alkmaar 2-2, va fi bătut de meciul „tricolorilor” cu Norvegia.

Solicitanții vor primi din partea FRF biletele pe mail în zilele următoare.

CINE ARE ACCES PE STADION:

- Copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori;

- Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic sau antrenor. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate, sunt necesari 3 însoțitori. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori (Mai multe detalii aici).

Pe lângă partida cu Norvegia, care va fi cu porțile închise, UEFA a mai dictat o etapă cu porțile închise, sancțiune care se va activa dacă vor mai exista incidente provocate de fani în următorul an.

Match preview Insulele Feroe - România

CLASAMENT GRUPA F

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI:

Incertitudini mari pentru Ucraina înaintea jocului cu noi: „România e favorită". Accidentați și probleme cu pașaportul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.