Campionate

Un fan i-a scris lui Cristian Lopez, pentru că fostul atacant de la CFR Cluj nu marca la Football Manager » Ce i-a răspuns fotbalistul :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 October 2019

Cristian Lopez, fost jucător la CFR Cluj, a fost contactat pe contul de Twitter de un fan Football Manager, supărat că atacantul nu marchează în jocul său virtual.

De unde a început totul? Utilizatorul Fitzy a preluat echipa RC Lens din liga secundă și avea speranțe mari de promovare. Din păcate pentru el, lucrurile n-au mers cum își dorea, asta și din cauza faptului că atacantul Cristian Lopez (29 de ani) nu-și făcea treaba în joc, aceea de a marca.

Fitzy n-a stat prea mult pe gânduri și l-a contactat pe Cristian Lopez. I-a scris pe Twitter fotbalistului și i-a cerut sfaturi.

„Hei, vreau să înscrii mai multe goluri în Football Manager”, a fost mesajul lui Fitzy pentru Lopez. 

Fotbalistul i-a răspuns a doua zi: „Oferă-mi bonus suplimentar pentru gol. Sau pune-mă două meciuri pe bancă și sigur voi marca mai mult după ce mă voi supăra”.

„Mi-a răspuns a doua zi dimineața, mi s-a părut amuzant. Nu m-am gândit niciodată la bonusul de gol marcat. L-am folosit în toate contractele jucătorilor mei de atunci. A fost un sfat grozav”, a spus Fitzy.

Cristian Lopez (30 de ani) evoluează acum pentru Hatta Club, echipă din Dubai. Pentru CFR Cluj a jucat în perioada 2015-2016, iar pentru Lens în perioada 2016-2018.

Vezi și:

EXCLUSIV // GSP LIVE VIDEO Discuție dură pe WhatsApp între Mihai Stoica și Denis Alibec: „Ești prea obraznic” + Reacția atacantului: „Nu mai are motive să apară la televizor?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.