Handbal

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV DON 23-23 // VIDEO+FOTO Egal dramatic! „Tigroaicele” au revenit remarcabil și au fost aproape să câștige pe final

+25 Foto
foto: Raed Krishan

Articol de Raed Krishan (foto), Luminița Paul  —  vineri, 11 octombrie 2019

CSM București și Rostov-Don au remizat, scor 23-23, în derby-ul Grupei B din Liga Campionilor la handbal feminin.

Reîntâlnirea celor de la CSM cu antrenorul Ambros Martin s-a produs azi, în Polivalenta bucureșteană, cu încordarea mizei palpabilă între cele două echipe. Între favoritele grupei B. Ambele veneau după o victorie, a rusoaicelor acasă, a "tigroaicelor" în deplasare, gata să dea totul în ciocnirea directă. 

Oaspetele au început mai bine, cu micuța și agera Viahireva în prim-plan, strecurându-se abil și transformând impecabil aruncările de la 7 metri. Bucureștencele au replicat prin aruncările puternice ale lui Torstensson, atacurile fiind dirijate de "creierul" Lekici.

Conduse cu 2-0 și 5-3, gazdele au revenit, preluând pentru prima dată conducerea, 6-5, printr-o reușită a lui Moisă. A durat puțin, rusoaicele au revenit și chiar s-au dus la 3 goluri, așa că CSM a început cursa de urmărire. Cu intervențiile lui Dedu, care a citit mai bine intențiile Annei Viahireva și nu numai, cu un gol în poarta neocupată a adversarelor reușit de Grbici, cu o execuție ingenioasă a lui Lekici, o aruncare pe jos, aproape de gleznă, bucureștencele au rămas în apropiere. Au izbutit să egaleze în trei rânduri, dar la pauză a fost 14-13 pentru Rostov.

Partea a doua a pornit cu Grubisici în poartă și cu trei parade care au dat aer echipei. Abia în minutul 39 a condus CSM pentru a doua oară în meci, grație lui Lekici, din nou însă, pentru scurt timp. În continuare, o luptă aspră, fierbinte, dusă secundă de secundă, cu tricouri trase, intrări dure, ca între două pretendente la titlul Ligii. În ultimele 5 minute, Adi Vasile a indicat scheme care implicau o finalizare din partea lui Torstensson, iar suedeza a reușit două goluri importante. La borna 58 a cronometrului, al treilea avantaj pentru CSM, 23-22 prin Lekici, dar oaspetele au egalat din extremă, transformând ultimele secunde într-un mic infern. S-au scurs și repede, și încet, consemnând la final un egal prețios în fața finalistei din ediția trecută a Ligii Campionilor.

În cealaltă partidă a grupei, MSK Perla Lublin o va înfrunta sâmbătă pe Esbjerg.

CSM București - Rostov 23-23

Vezi și:

Întâlnire de gradul zero: Cristina Neagu se revede cu Ambros Martin: „Nu e normal ce a făcut! Nici nu mi-a dat mesaj după ce m-am accidentat” 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.