Liga 1

DINAMO // „Banii, banii" » Scandări în vestiarul dinamovist după victoria din amicalul cu Chiajna. Ce-i deranjează pe fotbaliști

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 11 octombrie 2019

Dinamoviștii i-au anunțat pe jucători de mai multe zile că vineri, adică astăzi, vor plăti salariile restante, mai ales că Ionuț Negoiță era dator la fotbaliști cu remunerațiile pe ultimele două luni. 

Totuși, imediat dupa finalul meciului amical de la Chiajna (scor 2-1), s-au auzit scandări "Banii, banii" din vestiarul formației! Aceasta fiindcă fotbaliștii au verificat dacă le-au intrat banii în conturi, ceea ce nu s-a întâmplat.

Luni, marți, săptămâna viitoare

Oficialii roș-albilor le-au explicat elevilor lui Uhrin că banii vor intra în conturi cât mai curând posibil, întrucât s-ar fi făcut dispozițiile de plată. Jucătorii sunt afectați de neplata la timp a salariilor și au încercat să aibă un dialog cu șefii pentru a rezolva urgent situația, care face rău echipei. În cantonamentul de la Săftica li s-a transmis faptul că la începutul săptămânii viitoare se va lămuri și această problemă. Mai ales că urmează patru meciuri de foc pentru roș-albi, cu Gaz Metan, Viitorul, Craiova și CFR Cluj, iar fotbaliștii cer să se respecte promisiunile făcute.

vezi și:

CONCORDIA - DINAMO 1-2 // FOTO „Câinii” au învins noua echipă a lui Erik Lincar! Goluri Brito și Perovic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.