Handbal

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 23-23 // Adrian Vasile: „Mă nemulțumește că am luat goluri mult prea ușor + Ambros Martin dezvăluie dialogul purtat cu Cristina Neagu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 October 2019

Adrian Vasile, antrenorul celor de la CSM București, a explicat ce l-a nemulțumit în remiza înregistrată de „tigroaice” cu Rostov-Don, 23-23, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.

„A fost foarte multă luptă în acest meci, a fost un duel cu nervi tari. Ambele echipe au calitate. M-a nemulțumit că am luat câteva goluri pe repunere de la centru. Acesta e singurul minus, e ceea ce mă nemulțumește, am luat unele goluri foarte ușor. Sper că maximul echipei va fi atins în 2020, acesta este planul”, a spus Adrian Vasile, la TV Telekom Sport.

„Avem spirit de luptă, mă bucur mult că trăiesc astfel de emoții cu această echipă. Îmi doresc din tot sufletul ca pe viitor să continuăm în acest mod. Trebuie să muncim, să ne pregătim foarte bine și cred că lucrurile vor funcționa și mai bine”
Crina Pintea, pivot CSM București

Ambros Martin s-a întâlnit cu Cristina Neagu

Despre egalul de vineri seara a vorbit și Ambros Martin, antrenorul lui Rostov. Acesta a lăsat naționala României pentru reprezentativa Rusiei, stârnind nemulțumirea și unele reacții virulente ale Cristinei Neagu.

„A fost un meci tare, încins. Am fost tot timpul la conducere, am avut ocazia să câștigăm. Vreau să-mi felicit echipa, în același timp vreau s-o felicit și pe CSM. Apărările au fost foarte puternice, știam că trebuie să jucăm foarte bine pentru a ne impune aici. Suntem fericiți și mulțumiți, am condus în 90% din meci.

Am vorbit cu Cristina Neagu. Mi-a spus ceea ce gândește, sunt de acord cu ea și are dreptate. Am avut motivele mele pentru care am plecat de la națională, am încercat să-i explic”, a declarat tehnicianul iberic în vârstă de 51 de ani, potrivit sursei citate. 

Vezi AICI cronica partidei CSM București - Rostov-Don 23-23!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.