Liga 1

FCSB, înfrângere cu FC Voluntari într-un amical condus de Alexandru Tudor » Ilfovenii acuză arbitrajul: „Le-a făcut cadou două penalty-uri!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 octombrie 2019

FCSB a profitat de pauza competițională și a jucat un amical cu FC Voluntari, pierdut 1-2, disputat la baza roș-albaștrilor de la Berceni.

Partida a fost arbitrată de Alexandru Tudor, șeful Academiei de Copii și Juniori de la FCSB. Potrivit informațiilor GSP.RO, chiar dacă s-au impus, cei de la FC Voluntari susțin că Tudor a avut un arbitraj părtinitor. 

Echipa antrenată de Bogdan Vintilă a primit două penalty-uri, iar ilfovenii susțin că au acordate ușor. În plus, fundașul Costi Nica a fost eliminat, fiind înlocuit cu Rodriguez.

În prima repriză, Florin Tănase a ratat primul penalty primit de FCSB, dar, imediat după pauză, Ioan Hora l-a transformat pe al doilea, în minutul 60. FC Voluntari a întors scorul pe final, în minutele 86 și 90+2, grație golurilor marcate de fundașul spaniol Julio Rodriguez. 

Echipele de start:  

FC Voluntari: Mitrev - Nica, Struna, Achim, Kocic - Signorelli, Harrer -  Costin, Mățan, I. Gheorghe - Papazoglou
Antrenor: Cristiano Bergodi 

FCSB: Bălgrădean - Cr. Manea, Momcilovic, I. Cristea, Soiledis - Perianu, Vînă, Fl. Tănase - Adi Popa, Gnohere, Salomao
Antrenor: Bogdan Vintilă

Florinel Coman, la naționala de seniori, și Andrei Vlad, Răzvan Oaidă, Dennis Man și Olimpiu Moruțan, la naționala sub 21 de ani, sunt jucătorii pe care nu s-a putut baza Vintilă.

După reluarea campionatului, FCSB va juca pe terenul Chindiei Târgoviște, duminică 20 octombrie, iar FC Voluntari joacă vineri, în deplasare, cu Hermannstadt. 

Citește și: 

Chorbadzhiyski, șocat de arbitrii români: „De aceea sunt delegați în Liga Campionilor” + Ce spune despre baza din Berceni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.