Nationala

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Cosmin Contra explică jocul modest din Feroe: „Avem probleme când jucăm cu astfel de echipe. Am avut atitudine, agresivitate, sunt mulțumit”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 octombrie 2019

Cosmin Contra, selecționerul României, a trasat primele concluzii după victoria reușită în Insulele Feroe, scor 3-0 (Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4).

„Rezultatul e bun și ne menține în cursa pentru calificare. Sunt 3 puncte meritate, am dominat aproape tot meciul. Suntem o echipă care are probleme în fața celor care se baricadează în apărarea. Nu știu dacă cei din Feroe au avut cea mai mare ocazie a reprizei, și Florin Andone a avut o oportunitate. Repet, avem probleme în fața echipelor cu apărări supraaglomerate. Felicit băieții pentru jocul prestat pe acest teren foarte greu. Nu ne-a fost ușor, acum ne rămâne să ne pregătim pentru meciul de marți.

Le-am spus la pauză să fim lucizi, pentru că cei din Feroe vor cădea din punct de vedere fizic. Așa s-a întâmplat, au apărut ocaziile, au înscris de trei ori. Băieții au făcut ce le-am zis.

Dacă jucătorii vor avea aceeași atitudine și se pregătesc la fel cum au făcut-o în această săptămână, avem șanse. Am avut un joc consistent, atitudine, agresivitate, sunt mulțumit de băieți”, a mărturisit Contra.

Chiricheș are ruptură!

Contra a oferit și o informație proastă: accidentarea căpitanului Vlad Chiricheș pare să fie una destul de gravă. Acesta a anunțat cine sunt jucătorii convocați de urgență pentru meciul cu Norvegia de marți. 

„Se pare că Vlad Chicricheș are ruptură. Probabil, mâine vor veni doi jucători la Mogoșoaia. Vor veni Iulian Cristea de la FCSB și Andrei Burcă de la CFR. Keșeru are o contractură sau un cârcel, dar nu e la fel de grav ca în cazul lui Vlad Chiricheș”, a spus antrenorul României, la Pro TV.

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi AICI cronica partidei Feroe - România 0-3!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.