Nationala

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Cosmin Contra, verdict horror după accidentarea lui Chiricheș » Doi jucători convocați de urgență + Și Keșeru are probleme!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 October 2019

Cosmin Contra, selecționerul naționalei, a dat o veste proastă după meciul Insulele Feroe - România 0-3 (Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4): accidentarea căpitanului Vlad Chiricheș (29 de ani) pare să fie una destul de gravă. 

„Guriță” a anunțat cine sunt jucătorii convocați de urgență pentru meciul cu Norvegia: Cristea și Burcă.

„Se pare că Vlad Chiricheș are ruptură. Mâine vor veni doi jucători la Mogoșoaia, Iulian Cristea de la FCSB și Andrei Burcă de la CFR.

Keșeru are o contractură sau un cârcel, dar nu e la fel de grav ca în cazul lui Vlad Chiricheș”, a spus antrenorul României, la Pro TV.  

Site-ul FRF informează: „Cei doi (n.a. Burcă și Cristea) vor ajunge duminică în cantonamentul de la Mogoșoaia, unde se vor alătura celorlalți tricolori la sosirea lor din Insulele Feroe”.

Fundașul lui Sassuolo a suferit o accidentare la aductorii piciorului drept, în urma unui duel la minge de la mijlocul terenului. Astfel, Chiricheș continuă seria nefastă a problemelor medicale, fiind unul dintre cei mai predispuși „tricolori” la accidentări (MAI MULTE DETALII AICI).

„Sunt îngrijorat de accidentări. Poate au venit din cauza terenului, a frigului, sunt jucători cum e Vlad Chiricheș, care joacă la căldură în Italia, pe terenuri impecabile, probabil de-asta au avut probleme. Keșeru la fel, mă îngrijorează șpagatul lui din final, poate fi chiar o ruptură fibrilară”
Mihai Stoichiță, la TV Telekom Sport

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

  • foto: frf.ro și Sverri Egholm / portal.fo

Vezi și: 

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Cosmin Contra explică jocul modest din Feroe: „Avem probleme când jucăm cu astfel de echipe. Am avut atitudine, agresivitate, sunt mulțumit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.