Nationala

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // VIDEO Iosif Rotariu a criticat la GSP LIVE selecția făcută de Cosmin Contra: „Ce români mai sunt ca Dorin Rotariu?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 octombrie 2019

Iosif Rotariu, 57 de ani, fostul mare jucător al Stelei și al naționalei României, a vorbit la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan, despre jocul primei reprezentative din victoria cu Insulele Feroe, 3-0 (Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4).

„Nu mi-a plăcut meciul! Poate unii jucători au fost influențați și de suprafața sintetică. Totuși, jocul nu mi-a plăcut, fotbaliștii au fost lenți, greoi. Singura excepție a fost Nicolae Stanciu, singurul care a mai încercat să verticalizeze jocul. Restul au fost lenți și previzibili. 

Singurul jucător român care joacă pe sintetic e nepotul meu, Dorin. Joacă zi de zi și se antrenează pe sintetic la Astana. Evoluează meci de meci, joacă în Europa League. Alții nu prea joacă. Ce români sunt titulari la cluburi? Putea juca în dreapta, în stânga, în centru. Trebuia să se țină cont de asta”, a declarat Iosif Rotariu, la GSP Live. 

În vârstă de 24 de ani, Dorin Rotariu a strâns un gol în cele 10 apariții pentru prima reprezentativă. Fostul dinamovist evoluează în prezent pentru Astana, campioana Kazahstanului, unde are 7 goluri în 37 de partide în toate competițiile. 

Clasament

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // VIDEO Viorel Moldovan, verdict categoric la GSP Live: „I-am antrenat la cap pe feroezi. Era nevoie de Nistor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.