Nationala

ROMÂNIA - NORVEGIA // Vlad Chiricheș și Dragoș Grigore, mesaje după accidentările suferite la națională: „Amărăciunea e mare”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 octombrie 2019

Vlad Chiricheș (29 de ani) și Dragoș Grigore (33 de ani), cei doi fundași care au devenit indisponibili pentru partida cu Norvegia de marți, au transmis un mesaj fanilor după victoria din Feroe, 3-0 (Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4). Aceștia au părăsit cantonamentul naționalei de la Mogoșoaia. 

E greu să transmitem în cuvinte starea pe care o simțim. Ne-am dorit atât de mult să facem totul încât amărăciunea de acum e la fel de mare ca dorința de la început. Avem încredere în colegii noștri, suntem cu sufletul alături de această luptă pentru visul nostru, Euro 2020. 

Sperăm ca miile de copii din tribune să fie cu Norvegia acel plus de care avem nevoie pentru victorie!”, a fost mesajul comun transmis de Grigore și Chiricheș prin intermediul site-ului Federației.

Vlad Chiricheș s-a accidentat în prima repriză a partidei din Feroe, când a suferit o întindere, în timp ce Dragoș Grigore era out din lot încă dinaintea partidei de la Torshavn. Motivul? Probleme musculare la gamba stângă. 

Locurile celor doi au fost luate de Iulian Cristea de la FCSB și Andrei Burcă de la CFR Cluj, ambii fiind convocați de urgență de către selecționerul Cosmin Contra. 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

Cornel Țălnar, scouter-ul naționalei, a spionat Norvegia la meciul cu Spania » Raport pentru Cosmin Contra: „Schimbă ușor sistemul, iar fundașii urcă mult și vin cu multe centrări” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.