Nationala

VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moți dezvăluie o discuție cu selecționerul Cosmin Contra: „I-am cerut să nu fiu convocat pentru că mintea mea nu era la fotbal”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 octombrie 2019

Cosmin Moți (34 de ani), fundașul lui Lodogoreț, a fost prezent în studioul GSP Live, unde a vorbit despre momentul în care i-a transmis selecționerului Cosmin Contra să nu-l mai cheme la echipa națională.

„În septembrie anul trecut am avut o discuție cu domnul Contra și i-am explicat de ce aș prefera să nu merg pentru alea două meciuri, nici nu mai țin minte ce partide erau. Apoi, în octombrie, n-am fost chemat, după care în noiembrie am fost la națională. 

Eu n-am avut nicio problemă cu antrenorii cu care am lucrat. În septembrie au fost niște probleme. În discuția purtată cu dânsul i-am spus că aș prefera să nu fiu convocat pentru că mintea mea nu era la fotbal. Mă puteam prezenta la națională, dar nu eram conectat”, a declarat Cosmin Moți la GSP Live.

Cosmin Moți în tricoul naționalei

Pentru naționala României urmează acum meciul cu Norvegia. Partida se va juca marți, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

Match preview România - Norvegia

CLASAMENT

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și:

VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moți recunoaște: „Am jucat la pariuri. Am avut colegi dependenți”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.