Nationala

Rămâne România în cursa pentru Euro 2020? Cotă mărită la 70 pentru o victorie obligatorie cu Norvegia!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 October 2019

România și Norvegia se înfruntă, marți, pe Național Arena, de la ora 21:45, în etapa a opta a preliminariilor pentru Euro 2020. 

„Tricolorii” vin după o victorie muncită cu Feroe, 3-0, și sunt obligați să câștige în fața Norvegiei pentru a depinde doar de propriile rezultate în ultimele două etape din noiembrie. Trebuie s-o facă însă cu mari probleme în centrul defensivei, unde ambii titulari, Chiricheș și Dragoș Grigore, s-au accidentat.  

Norvegia e o echipă incomodă, care a pierdut un singur meci în această grupă, 1-2 cu Spania, și a scăpat printre degete victorii acasă cu Suedia și România. Nordicii au însă mari probleme în deplasare. În ultimii 5 ani, cea mai puternică echipă pe care au învins-o într-un meci oficial este Bulgaria! Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 70 pentru victoria României! (detalii AICI!

  • România a obținut un singur punct din confruntările cu cele trei rivale la calificare, Norvegia, Suedia și Spania, însă două dintre cele trei partide s-au disputat în deplasare;
  • 8 înfrângeri a suferit Norvegia în ultimele 13 deplasări oficiale;
  • România a pierdut acasă în mandatul lui Contra doar confruntarea din aceste preliminarii cu Spania, 1-2, și amicalul cu Olanda, 0-3;
  • „Tricolorii” au înscris în toate cele șapte partide disputate în grupa F;
  • În meciul tur, Norvegia a condus cu 2-0, însă România a reușit să egaleze în ultimul sfert de oră, după „dubla” lui Keșeru.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria României a fost mărită la 70, în loc de 2.63. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 350 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.