Nationala

ROMÂNIA - NORVEGIA // VIDEO Cosmin Contra îi răspunde lui Gică Popescu în „cazul Ianis”: „Asta i-am cerut!”

Articol de Vlad Nedelea, Cosmin Nistor (video)  —  Monday, 14 October 2019

Cosmin Contra a fost criticat de Gică Popescu, după Feroe - România 0-3,  pentru că l-a folosit pe Ianis Hagi ca mijlocaș dreapta. (Detalii AICI). 

Azi, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Norvegia, selecționerul României s-a apărat și i-a dat replica lui Popescu.

„Nu cred că l-am folosit pe Ianis pe un post pe care nu-l cunoaște. Dacă-mi aduc aminte, la începutul la Viitorul a jucat pe acel post, pe partea dreapta. Bineînțeles, avea libertatea să intre în interior. Asta i-am cerut la meciul cu Feroe. 

Nu l-am băgat în partea dreaptă, ci a avut libertate pe faza de atac să se miște în spatele vârfurilor și să primească mingea. Asta a fost partea tactică. Și domnului Mitriță i-am cerut asta când a intrat”, a declarat Cosmin Contra la conferința de presă.

„Ianis și Odegaard au crescut mult în ultimul an. Ianis joacă în Champions League, Odegaard evoluează în Spania și a fost cel mai bun jucător în luna trecută. Ambii sunt în formă” 
Cosmin Contra 

CLASAMENT

 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Citește și:

Ioanițoaia îl apără pe Ianis: „Nu-i normal să constituie un privilegiu faptul că ești fiul legendarului Hagi, dar nici nu trebuie să fie un handicap”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.