Nationala

ROMÂNIA - NORVEGIA // EXCLUSIV Link-ul, bată-l vina! Cum au rămas 80 de copii de la CSA Steaua pe dinafara Arenei Naționale » Părinții, revoltați: „Nu e normal!”

Articol de Alin Grigore, Vlad Nedelea  —  marţi, 15 octombrie 2019

Majoritatea echipelor de juniori din București vor avea copii în tribune la meciul din această seară dintre România și Norvegia. Nu și CSA Steaua! 

Motivul? Clubul Armatei nu a trimis la timp tabelele nominalte către FRF, lucru care i-a revoltat pe părinții copiilor!

„Am învoit copiii degeaba de la școală pentru meci, că ei au uitat să trimită tabelele. Nu e normal. Copiii sunt foarte dezamăgiți pentru că ei știau că vor vedea meciul”, a spus unul dintre părinții copiilor de la CSA Steaua. 

80 de copiivoia CSA Steaua să trimită la meciul de pe Arena Națională din această seară

„În link-ul primit de la FRF nu era niciun formular”

Informația a fost confirmată de managerul echipei de fotbal a CSA, Cristian Neagoe, care însă a dat vina pe FRF pentru această eroare. 

FRF ne-a trimis un link, dar de acolo lipsea tabelul. Noi am făcut copii de pe tabelele realizate de noi de mână și am trimis sub această formă către FRF.

Termenul de înscriere a fost până pe data de 4 octombrie, noi am cerut să ne înscriem pe data de 2. Apoi, pe data de 3 ne-au transmis un mesaj cu un link unde trebuia să fie un tabel, dar nu era niciun tabel. E adevărat că e o situație neplăcută. Noi ne pregătisem cu autocarele, eram gata pentru meci”, a declarat Cristian Neagoe pentru GSP.ro. 

Cristian Neagoe

30.000 de copii și însoțitorivor asista la meciul dintre România și Norvegia

CLASAMENT

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și:

EXCLUSIV Scandalul cu Talpan l-a transformat în urmărit penal! CSA Steaua, reprezentată în delegația oficială de Ducu Petre, acuzat de ultraj: „Nu știu dacă e normal, nu cunosc legile”

EXCLUSIV Cosmin Contra are două oferte concrete! » Selecționerul are deja variante de rezervă dacă ratează calificarea cu România la Euro 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.