Liga 1

Situație tensionată la Dinamo: jucătorii nu și-au primit salariile și doctorul a fost dat afară! » Prunea: „Mă duc la Săftica să verific”

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 15 octombrie 2019

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere în aceste zile. Jucătorii sunt nemulțumiți pentru că nu și-au primit salariile restante, iar doctorul Adrian Motoacă a fost dat afară.

Jucătorii „câinilor” au fost informați că azi ar trebui să le intre salariile, însă acest lucru nu s-a întâmplat până la această oră și fotbaliștii sunt foarte nemulțumiți înaintea meciurilor cu primele 4 clasate: Gaz Metan, Viitorul, CS Universitatea Craiova și CFR Cluj.

S-au săturat să fie amânați de la o zi la alta de patronul Ionuț Negoiță și compania și nu mai cred în promisiunile acestora. 

Doctorul dat afară

În plus, doctorul Adrian Motoacă a fost dat afară de la club după ce s-a certat cu bucătarul echipei pentru că era mizerie în bucătărie, scrie Fanatik. Medicul i-a reproșat în mai multe rânduri bucătarului că e murdar în bucătărie și că jucătorii au probleme digestive din cauza mâncării.

Oficialii lui Dinamo au confirmat informația pentru GSP.ro. Florin Prunea spune că azi va verifica situația: „O să mă duc să verific situația la Săftica în această după amiază. Am fost delegat de UEFA la Georgia - Irlanda”.

Jucătorii au afirmat sub protecția anonimatului pentru GSP că Motoacă era un doctor foarte bun, chiar dacă era mai virulent verbal. Și staff-ul tehnic e foarte supărat de situația creată. „Și doctorul Bătineanu era foarte bun, că nu degeaba a stat 20 ani la echipă, dar mai mult ca sigur nu ar accepta să se întoarcă la Dinamo”.

Vezi și:

EXCLUSIV Dialog halucinant între Gigi Becali și Alexandru Tudor: „Blasfemia ta ne-a scos din Europa League!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.