Campionate

BULGARIA - ANGLIA 0-6 // Selecționerul Bulgariei, Krasimir Balakov, aruncă vina în scandalul rasist: „E inacceptabil din partea englezilor”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 octombrie 2019

Krasimir Balakov (53 de ani), selecționerul Bulgariei, a surprins la interviul de după meciul cu Anglia (0-6), când a susținut că nu a auzit vreo scandare rasistă din partea conaționalilor. 

Bulgarii i-au luat în vizor pe fundașul Tyrone Mings și atacanții Marcus Rashford și Raheem Sterling, la adresa cărora au avut remarci și scandări raisiste , dar selecționerul bulgar a încercat să îi scoată vinovați pe fanii englezi.

„Eu nu am auzit scandările la care vă referiți. Am văzut că arbitrul a oprit jocul, dar trebuie să spun că e inacceptabil nu numai din partea fanilor bulgari, cât și a celor englezi, care au fluierat și strigat în timpul imnului Bulgariei. În repriza a doua au folosit cuvinte inacceptabile la adresa fanilor noștri.  

Să fiu sincer, asta nu ni s-a mai întâmplat până acum la meciurile noastre. Dacă se adeverește că au fost scandări rasiste, ne pare foarte rău. Bulgaria muncește foarte mult și nimeni nu vrea să vadă asta”, a spus Krasimir Balakov, după meci.  

FOTO: GettyImages // Saluturile naziste ale huliganilor bulgari

VEZI ȘI:

BULGARIA - ANGLIA 0-6 // Reacție dură a lui Raheem Sterling: „Îmi pare rău că Bulgaria e reprezentată de astfel de idioți!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.