Nationala

ROMÂNIA - NORVEGIA // UEFA le-a prezentat scuze norvegienilor în problema biletelor la meciul de pe Arena Națională

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 octombrie 2019

UEFA a fost sesizată de Federația Norvegiei, după ce nordicii au aflat că România va fi susținută în această seară de peste 30.000 de copii și însoțitori, deși naționala noastră trebuia să joace fără spectatori meciul de pe Arena Națională. 

Oficialii UEFA le-au prezentat scuze norvegienilor pentru că le-au pus la dispoziție doar 200 de bilete pentru meciul de diseară, în condițiile în care naționala lui Cosmin Contra va fi susținută de peste 30.000 de suflete. 

„UEFA ne-a prezentat scuze atât verbal, cât și scris”, a anunțat Svein Graff, managerul pe partea de comunicare a nordicilor. 

Norvegienii au avut o ședință și au stabilit ce au de făcut dacă vor mai apărea probleme legate de scandările rasiste și xenofobe, așa cum au fost la precedentele meciuri ale României cu Malta și Spania. „Sperăm să nu existe astfel de probleme legate de rasism și xenofobie. Însă, dacă vor fi situații neplăcute, vom face tot ce trebuie făcut atunci, pe moment”, a mai zis Graff. 
 

„Sper că fanii voștri tineri se vor comporta frumos și nu precum predecesorii lor, pentru că altfel vom fi nevoiți să luăm măsuri atât noi cât și celelalte țări. Aș fi foarte dezamăgit dacă se va întâmpla ce s-a întâmplat și în trecut”
Lars Lagerback, selecționer Norvegia

Match preview România - Norvegia

CLASAMENT

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și:

ROMÂNIA - NORVEGIA // EXCLUSIV Link-ul, bată-l vina! Cum au rămas 80 de copii de la CSA Steaua pe dinafara Arenei Naționale » Părinții, revoltați: „Nu e normal!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.