Nationala

ROMÂNIA - NORVEGIA // Victor Pițurcă sare în apărare lui Cosmin Contra: „E aproape imposibil să câștigăm tot. Nu se răstoarnă pământul dacă pierdem!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 15 October 2019

Victor Pițurcă (63 de ani), selecționerul care a calificat România la trei turnee europene, a analizat șansele formației lui Cosmin Contra pentru EURO 2020.

„Sper să câştigăm, dar mă gândesc că şi un rezultat de egalitate ne ţine în cărți. Atunci depindem de rezultatul Suediei cu Spania. Programul acestor ultime 3 jocuri este unul infernal. Foarte greu, foarte dificil. E poate aproape imposibil să câştigi toate punctele puse în joc. 

Eu văd un joc bun din partea jucătorilor noştri. Văd că se exagerează în presă că va fi catastrofă dacă pierdem. Trebuie să gândim şi de maniera asta pentru a-i face pe jucători să fie puţin mai relaxaţi. Să nu cădem în partea cealaltă că dacă o să pierdem va fi catastrofă. Nu se răstoarnă pământul pe noi”, a declarat Victor Pițurcă pentru TV Telekom Sport.

CLASAMENT

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și:

ROMÂNIA - NORVEGIA // Iulian Cristea, lăsat în afara lotului de Cosmin Contra » Ce numere vor purta „tricolorii” diseară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.