Nationala

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // EXCLUSIV FRF a reacționat după gestul golănesc al lui Contra: „Cosmin a greșit! A avut o discuție cu Pușcaș la finalul meciului”

Articol de Justin Gafiuc  —  miercuri, 16 octombrie 2019

La solicitarea GSP, Federația Română de Fotbal a oferit o explicație pentru gestul urât al selecționerului Cosmin Contra la adresa lui George Pușcaș, după ce atacantul a ratat penalty-ul în meciul cu Norvegia, scor 1-1. 

„Selecționerul a purtat o discuție cu George Pușcaș la finalul partidei, și-a cerut scuze atât jucătorului, cât și public, în cadrul conferinței de presă și la interviurile de după meci pentru această ieșire nedorită. Considerăm, atât Federația Română de Fotbal, cât și Cosmin Contra, că această ieșire a constituit o greșeală”, e punctul de vedere al FRF pentru GSP.RO. 

Cosmin Contra l-a înjurat pe George Pușcaș după ratarea penalty-ului și totul s-a văzut pe camerele televiziunii care a transmis meciul. „F** morții mă-tii să îți f**, Pușcaș!” a spus Contra imediat după lovitura de pedeapsă executată de atacantul lui Reading.

După meci, Cosmin Contra a recunoscut greșeala: „Am greșit. Se mai întâmplă astfel de lucruri pe teren. Îmi cer scuze. Am vorbit deja cu Pușcaș”.

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Lars Lagerback și-a continuat protestul împotriva prezenței copiilor pe Arena Națională » Burleanu s-a enervat: „Ne insultă copiii!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.