Nationala

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Norvegienii au depus plângere la UEFA după meciul de aseară: „Să se ia măsuri”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 octombrie 2019

Norvegienii sunt nemulțumiți că România a fost susținută de 29.854 de copii din tribune pe Arena Națională în egalul de aseară, 1-1, și au depus plângere la UEFA. 

Oaspeții noștri au fost supărați că micuții din tribune au făcut o atmosferă extraordinară, în ciuda faptului că România avea terenul suspendat după scandările rasiste și xenofobe din meciurile cu Spania și Malta. 

„Sperăm să se ia masuri. Am depus deja o plângere la UEFA. A devenit o glumă deja când jucătorii intră pe teren cu mesajul «Nu rasismului»!", a spus antrenorul secund al norvegienilor, Joan Hansen, pentru Afton Bladet.  

UEFA LE-A CERUT SCUZE NORVEGIENILOR  

Înaintea partidei, selecționerul Norvegiei a avertizat că, dacă vor fi manifestări rasiste pe stadion, echipa sa va părăsi terenul. Iar federația de la Oslo a făcut plângere la UEFA. „Forul european și-a cerut scuze față de noi. Și verbal, și scris”, a dezvăluit ofițerul de presă Svein Graff.

VIDEO / Atmosferă superbă creată de copii

Vezi și:

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Lars Lagerback și-a continuat protestul împotriva prezenței copiilor pe Arena Națională » Burleanu s-a enervat: „Ne insultă copiii!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.