Liga 2

GSP LIVE // VIDEO Mărturie ȘOCANTĂ în studioul GSP Live: „Valerii Moraru l-a dat afară pe Nae Manea și așa i s-a declanșat cancerul! Mă întrebau medicii de la Nisa”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 17 October 2019

Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a povestit ce are impresia că a dus la moartea lui Nicolae Manea, fost jucător, antrenor și președinte în Giulești.  

Valerii Moraru ne-a dat afară pe mine și pe Nicolae Manea, iar acel eveniment se pare că i-a declanșat boala necruțătoare lui Nicolae Manea. Toți au spus că a fost de supărare, inclusiv doctorii de la Nisa.

Întrebau ce i s-a întâmplat acestui om de a explodat pur și simplu boala în el. Când fusesem dați afară mă suna dimineața și îmi spunea: «Hai, fine, ne vedem la o cafea și nu mai sta supărat. Asta e! Ne-au dat afară», dar se vedea că el e mult mai supărat și afectat decât mine și imediat după aceea a pățit acel necaz”, a povestit Lucian Ionescu, la GSP LIVE. 

Nae Manea a fost demis de la Rapid în toamna anului 2014 și a murit pe 15 decembrie 2014, când avea 60 de ani, din cauza unui cancer la ficat. 

Lucian Ionescu a fost adus la Rapid și „instruit” de către Mircea Lucescu, iar Mircea Rednic a fost cel care l-a dat afară pe motiv că l-a pus pe Nicolae Manea naș de botez pentru fiica lui. Oficialul a povestit totul la GSP LIVE.

VEZI ȘI:

RAPID - PETROLUL 1-0 // Mircea Lucescu, după victoria Rapidului: „Mi-a plăcut atmosfera, meciul mai puțin” + „Il Luce”, dezamăgit de o schimbare făcută aseară de Cosmin Contra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.