Liga 1

DINAMO - GAZ METAN // GSP a aflat verdictul medicilor: când revine Mattia Montini + pe cine folosește Uhrin cu Gaz Metan

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 17 octombrie 2019

Dinamo joacă vineri pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, roș-albii confruntându-se cu probleme de efectiv înaintea confruntării cu echipa lui Edward Iordănescu.

  • Dinamo - Gaz Metan e vineri, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport!

Pe lângă Mihai Neicuțescu, out din echipă pentru tot restul anului, Uhrin nu se va putea baza nici pe Mattia Montini, golgeterul din sezonul trecut. Mattia a forțat în amicalul contra Concordiei Chiajna (2-1) și a suferit o microleziune fibrilară.  

Testele efectuate de atacant au confirmat că acesta nu va putea fi utilizat cu Gaz Metan Mediaș, însă veștile bune sunt că acesta va fi mai mult ca sigur pe teren în duelul de peste două etape cu Viitorul. 

Popa sau Pero? 

Astfel, tehnicianul lui Dinamo va alege pentru meciul de mâine dintre Daniel Popa și Slavko Perovic. Ultimul abia a revenit la echipă după ce a avut unele proleme cardiace și ar putea bifa primele minute după meciul cu Viitorul din prima etapă (0-5), când a evoluat 30 de minute.  

Slavko Perovic

Vezi și: 

Cine l-a trimis la cuțit? Dinamo și FRF se acuză reciproc după accidentarea lui Mihai Neicuțescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.