Liga 1

Florin Prunea reacționează după atacurile medicului concediat, Adrian Motoacă: „A fost o problemă de ordine interioară a clubului”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 octombrie 2019

Florin Prunea (51 de ani), președintele lui Dinamo, a comentat declarațiile dure făcute de Adrian Motoacă, medicul demis de „roș-albi”.

  • CONTEXT: Adrian Motoacă, medicul demis de Dinamo în această săptămână, a ieșit la atac după despărțirea de clubul din „Ștefan cel Mare”;
  • Acesta l-a criticat pe antrenorul Dusan Uhrin, căruia îi reproșează duritatea etalată în vestiar: „prin tonul său agresiv, ne vedea ca pe niște subordonați, nu ca pe niște colegi de staff”;
  • MAI MULTE DETALII AICI!

„Doctorul e un capitol închis, a fost o problemă de ordine interioară a clubului. Ne-am despărțit și îi dorim mult succes în continuare. Îi place să apară prin ziare, însă nu-i nimic adevărat. Fanii să fie liniștiți, noi ne dorim binele lui Dinamo”, a declarat Prunea la TV Digi Sport.

Adrian Motoacă (39 de ani) a venit la Dinamo în luna iulie, imediat după ce Liviu Bătineanu, fostul medic al „câinilor”, a plecat de la echipă în urma unui conflict cu Prunea.

Motoacă a studiat la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității „Titu Maiorescu” din București. El este un dinamovist înfocat, care obișnuia să urmărească meciurile echipei din galerie.

Adrian Motoacă

VEZI ȘI:

Adrian Motoacă, medicul concediat de Dinamo, iese la atac: „Uhrin ne vedea ca pe niște subordonați. Voia să le dea jucătorilor paste bolognese!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.