Stranieri

READING FC // Valoarea lui George Pușcaș s-a dublat și atacantul a intrat direct în top 3 români!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 17 October 2019

George Pușcaș nu trece printr-o perioadă prea bună, după ce a ratat penalty-ul din meciul dintre România și Norvegia, scor 1-1, însă azi a primit o veste bună. 

Site-ul transfermarkt.de a dublat de astăzi cota de piață a atacantului de 23 de ani. Astfel, dacă în iunie 2019 era cotat la 3 milioane de euro, acum cota sa a ajuns la 6 milioane de euro.

Așa a evoluat cota lui Pușcaș în ultimii ani pe transfermarkt.de

Chiar dacă acum nu e într-o perioadă bună, Pușcaș a convins la Campionatul European U21 din vară, când a fost inclus în echipa ideală a turneului. Cele 4 reușite i-au făcut pe englezii de la Reading să-l transfere de la Inter pentru 8 milioane de euro.

Pușcaș, direct în top 3

De altfel, George Pușcaș ocupă în acest moment locul 3 în topul celor mai valoroși jucători români. Ionuț Radu (Genoa, 22 de ani) e cel mai bine cotat, cu 15 milioane de euro, fiind urmat de Răzvan Marin (Ajax, 23 de ani) care valorează 13,5 milioane de euro. 

Tot la 6 milioane de euro sunt cotați și Vlad Chiricheș (Sassuolo, 29 de ani), Alexandru Mitriță (New York City FC, 23 de ani) și Ianis Hagi (Genk, 20 de ani).

Vezi și:

Victor Pițurcă se solidarizează cu selecționerul Contra și îl pune la zid pe George Pușcaș: „Cum adică să faci asta? Jucătorii mei au amendă 5.000 de euro”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.