Nationala

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Gică Hagi, după egalul naționalei: „Se vorbește că aș fi supărat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 17 October 2019

Gică Hagi, 54 de ani, antrenorul Viitorului, a oferit o reacție legată de meciul România - Norvegia 1-1, din preliminariile pentru EURO 2020, la care au asistat 30.000 de copii sub 14 ani.

„Urez mult succes echipei naționale și selecționerului Cosmin Contra pentru a învinge Suedia și a obține un egal cu Spania, care să ne califice la turneul final. Acesta trebuie să fie obiectivul fiecărui român.

Bravo celor aproximativ 30 de mii de copii prezenți pe Arena Națională pentru susținerea lor fantastică. Înseamnă că România are viitor!”, a fost reacția lui Gică Hagi, pe site-ul oficial al Viitorului.

„Regele” spune că nu e supărat de faptul că n-a avut niciun jucător de la Viitorul la națională: „Se vorbește că aș fi supărat deoarece echipa mea nu a avut jucători convocați la lotul național de seniori, dar vă reamintesc că au fost prezenți nu mai puțin de 6 jucători pe care i-am format la FC Viitorul și un altul care a evoluat de asemenea pentru noi: Benzar, Cicâldău, Ianis, Coman, Mitriță, Marin și Toșca (Mai avem câțiva până la 11... sau poate vor fi mai mulți...)”.

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

Vezi și:

ROMÂNIA - SUEDIA // Gigi Becali, sfaturi ca de la antrenor la antrenor pentru Cosmin Contra ;) „Eu am aplicat asta, el trebuie să învețe” + „Suedia ne dă 4-5”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.