Liga 1

CFR CLUJ - CRAIOVA // Dan Petrescu și Victor Pițurcă se aliază înaintea derby-ului: „De ce îi plătim?!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 18 October 2019

CFR Cluj și CS Universitatea Craiova se înfruntă sâmbătă seară, de la 20:30. Dan Petrescu (51 de ano) și Victor Pițurcă (63 de ani) au făcut front comun în disputa cu Federația Română de Fotbal. 

  • CFR Cluj - CS Universitatea Craiova se joacă duminică, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Oltenii au trimis o cerere către LPF în care cereau creșterea numărului de jucători de pe banca de rezerve, dar s-au lovit de refuzul FRF. Dan Petrescu a revenit asupra ideii într-o conferință de presă. 

„Mi-aş fi dorit şi îmi doresc foarte mult ca cei care decid lucrurile în România să lase 10 jucători pe banca de rezerve. Îmi doresc foarte mult în continuare. Să ne luăm şi noi după campionatul Italiei, Rusiei, de la mondiale, de la naţionale. La naţională sunt 10 jucători pe bancă. Sper ca de la iarnă să avem 10 jucători pe banca de rezerve. 

De ce îi plătim? Să îi ţin în tribună? Dacă îi ţin pe bancă pot să îi folosesc, nu? Îmi doresc foarte mult să avem şi VAR. Şi ăsta e alt lucru. Dar nu înţeleg de ce noi nu vrem nimic în România. Noi nu vrem nimic să facem, nu vrem să înaintăm”, a declarat Dan Petrescu conform TV Telekom Sport. 

CÂTE REZERVE SUNT ÎN ALTE COMPETIȚII: 

  • UCL și Europa League: 7
  • Premier League: 7
  • Bundesliga: 9
  • La Liga: 7
  • Serie A: 12

Vezi și:

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Gică Hagi, după egalul naționalei: „Se vorbește că aș fi supărat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.