Nationala

Vasile Mogoș nu a jucat deloc la națională, dar e fascinat: „Mi-am adus aminte de copilărie”

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 18 octombrie 2019

Vasile Mogoș, 26 de ani, a fost bucuros de convocarea la naționala României, chiar dacă nu a jucat nici cu Feroe (3-0), nici cu Norvegia (1-1). 

Fundașul lui Cremonese, din Serie B, a plecat la echipa de club, unde a strâns 9 meciuri în actuala ediție, plus 2 goluri, declarând pentru Gazeta Sporturilor cu ce sentimente a rămas după prima convocare la naționala țării unde s-a născut. 

Vasluianul a plecat din copilărie cu familia lui din România, stabilindu-se în Italia.

„Simt asta de când cobor din avion”

„Sunt foarte fericit pentru experiența de la națională. Sper să revin curând în acest grup. Atmosfera a fost excepțională, sunt dezamăgit de egalul acesta cu Norvegia, dar gata! Trebuie să trecem peste rezultat și să sperăm, să muncim pentru calificare. Când mă întorc acasă, e frumos. Simt acest lucru de când mă dau jos din avion. 

Mi-am îndeplinit un vis, care cred că-l au și copiii care au fost marți seară pe stadion. Mi-am adus aminte de copilărie, de momentul când mă uitam la fotbal cu tata. El mi-a transmis pasiunea asta, mi-a arătat naționala asta, grandi campioni, sper să am și eu momente mari în fotbal, poate chiar să debutez. Cred foarte mult în acest grup și o să facem bine contra Suediei și contra Spaniei”, a comentat Mogoș pentru GSP. 

Citește și:

Vin biletele pentru Suedia! Care sunt prețurile și când se pun în vânzare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.