Liga 1

Condiţie

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mircea Lucescu le transmite jucătorilor să o califice pe Dinamo în Champions League ca să revină în Ştefan cel Mare

Ideea revenirii lui Mircea Lucescu în Ştefan cel Mare ca antrenor principal începe să prindă contur. Il Luce nu neagă posibilitatea de a sosi la Dinamo şi chiar le-a transmis jucătorilor una dintre condiţiile revenirii sale! "Fiţi cu gîndul doar la fotbal şi calificaţi echipa în Champions League! Eu o să-mi văd de treaba mea, voi încerca să iau titlul cu Şahtior, iar din vară vom vedea ce va fi. Totul este posibil în viaţă, inclusiv să vin la Dinamo", a spus Lucescu la Kanal D. Antrenorul mai are contract cu formaţia ucraineană pînă în vara lui 2009. Dar în luna iunie a acestui an ar putea rezilia acordul cu cei din Doneţk, totul depinzînd de situaţia în clasament din acel moment.

"Cîinii" sînt încîntaţi de posibilitatea revenirii fostei glorii dinamoviste şi au început deja să-l complimenteze pe tehnicianul de 62 de ani. "Mircea Lucescu este cel mai mare antrenor român, mi-ar face mare plăcere să lucrez cu el", a spus Cosmin Moţi. "Sincer, nu cred că există jucător care să nu-şi dorească să fie antrenat de domnul Lucescu", a comentat şi Adrian Cristea.

3 milioane de euro este salariul lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk

"Mircea Lucescu este un mag şi, cît de curînd, se va întoarce la Dinamo. Poate veni în ce funcţie vrea el în Ştefan cel Mare"
Cristi Borcea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.