Liga 1

CFR Cluj - Craiova // Profită Pițurcă? CFR Cluj e pe tobogan! 3 probleme mari în trupa lui Dan Petrescu

Articol de Remus Răureanu  —  sâmbătă, 19 octombrie 2019

ANALIZĂ GSP // CFR Cluj - CS Universitatea Craiova, de diseară, e derby-ul rundei și vișiniii par favoriți. Joacă acasă, sunt campionii ultimelor două ediții din Liga 1 și singurii care reprezintă România în grupele cupelor europene. Și ocupă primul loc și în clasamentul la zi. Datele acestea ascund forma reală a Clujului! 

  • CFR Cluj - Craiova se joacă de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus.

Echipa lui Petrescu încă o mai duce bine în campionat și în Europa consumând din „osânza” pe care a acumulat-o în prima parte a stagiunii, parcursul recent a fost dezastruos! Deac și colegii lui au înregistrat o singură victorie în ultimele cinci partide, 3-0 acasă cu Gaz Metan.  

Cât de relevant e acel succes? Pe medieșenii i-a învins și Dinamo lejer vineri seară, i-a scos din Cupa României Foresta Suceava, o formație din „C”, tot în perioada aceasta groaznică pe care o parcurge echipa lui Edi Iordănescu. 

7 deplasări fără victorie

Alt indiciu despre forma campioanei: nu a mai învins pe nimeni în ultimele șapte deplasări! Sigur, jocul cu Craiova o să aibă loc în Gruia, însă randamentul dezastruos de pe terenuri străine arată șubrezenia de moment a vișiniilor.

Ei suferă și din cauza pasei proaste în care se găsesc câțiva fotbaliști importanți din zona de atac. Rondon nu a mai încris de șapte meciuri, de la 1-1 cu Celtic la Cluj. Data era 7 august! Iar Traore, adus ca înlocuitor pentru Țucudean, a bifat deja șase partide de la revenirea în România, fără să macheze vreun gol! Se vor trezi diseară ori va profita și Craiova de prăbușirea lentă a camponilor? 

Echipe probabile:

CFR: Arlauskis - Susici, Burcă, Boli, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovici - Costache, Rondon, Omrani 
Rezerve: Rus, Pașcanu, A. Păun, C. Deac, Culio, Golofca, L. Traore 
Absent: Peteleu (accidentat) 
Antrenor: Dan Petrescu 

Craiova: Pigliacelli - Martici, Bălașa, Acka, Vătăjelu - Ivanov, Cicâldău, Mateiu - Baiaram, A. Ivan, Mihăilă 
Rezerve: L. Popescu, Kelici, Cosici, Șt. Vlădoiu, Zakarici, Bărbuț, Fortes 
Absenți: Bancu (suspendat), Koljici (accidentat) 
Antrenor: Victor Pițurcă

Citește și: 

Dan Petrescu și Victor Pițurcă se aliază înaintea derby-ului: „De ce îi plătim?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.