Liga 1

CLINCENI - VIITORUL 0-0 // VIDEO Viitorul e somnoros » Gică Hagi rămâne la două puncte în spatele prietenului Petrescu!

Articol de Remus Răureanu  —  duminică, 20 octombrie 2019

Academica Clinceni și Viitorul s-au înfruntat în etapa cu numărul 13 din Liga 1 și au remizat, scor 0-0. 

Pauza pentru meciuri internaționale i-a șubrezit echipa lui Hagi, oamenii lui au jucat împotriva nou-promovatei din Clinceni ca și cum n-ar fi ținut neapărat să câștige. 

Viitorul a bătut-o clar pe campioana CFR în etapa trecută, 3-1 la Ovidiu, și a suferit în fața unui adversar cu mult mai slab, Clinceni, într-o partidă care nici măcar nu s-a disputat pe terenul nou-promovatei, ci pe un "neutru", la Călărași. Oamenii lui Hagi s-au transformat în niște fotbaliști mai slabi în cele două săptămâni în care nu s-a jucat în campionat. 

Iancu, Calcan, Houri s-au comportat la Călărași ca și cum ar fi muncit din greu pe vreun șantier în perioada în care competiția a stat pentru jocurile internaționale. Mai tehnici și mai bine cotați, dobrogenii au produs câteva ocazii chiar și așa, sleiți de puteri sau cam fără chef. Calcan a bifat o ratare cum n-a mai existat alta în cariera lui, nici măcar în antrenamente! E și greu de imaginat una mai mare de atât! La doi metri de poarta goală, atacantul Viitorului a înălțat balonul până în peluză! 

Gabi Iancu a mai avut și el ocazia să înscrie, a tras în diagonală și a trimis mingea un pic pe lângă bara din dreapta lui Octavian Vâlceanu. Momentele de inspirație s-au pierdut în lejeritatea cu care a jucat formația lui Hagi. Nou-promovata s-a închis bine în majoritatea timpului și a căutat să ciupească dintr-o execuție sau cu vreun pic de noroc. 

Fără o construcție complicată, ilfovenii tot au ajuns de două ori la poarta lui Căbuz și au lovit de fiecare dată bara. Vojtus a tras spectaculos din careu, pe "scurt", l-a surprins pe goalkeeperul Viitorului și a avut ghinionul de a fi nimerit bara, apoi Cristian Dumitru a ochit același punct cu un șut surprinzător de la distanță mai mare. 

După ratările ei, trupa lui Poenaru nu s-a mai aventurat, și-a amintit că planul era creat pentru un punct, a coborât în terenul propriu și a apărat egalul. Deloc convenabil pentru Hagi, însă Gică a călărit la Călărași niște gloabe pe care nici biciul agitat încontinuu pe margine nu le-a agitat vreun pic.

Clinceni - Viitorul 0-0

Echipele de start

Clinceni (4-2-3-1): Vâlceanu - Achim, Netzer, Patriche, Pîrvulescu - Cebotaru, Șut - Merloi, Ion, Buziuc - Vojtus
Rezerve: Santos, Chatziterzoglou, Dumitru, Dobrescu, Matei, Nsiah, Buș
Antrenor: Ilie Poenaru 

Viitorul (4-3-3): Căbuz - Boboc, Țîru, Mladen, De Nooijer - Matei, Artean, Houri - Iancu, Ganea, Calcan
Rezerve: Cojocaru, Dulca, Pitu, Ciobanu, Filip, Iacob, Achim
Antrenor: Gheorghe Hagi 

Stadion: „Ion Comșa” (Călărași)
Arbitru: Ionuț Coza / Asistenți: Ciprian Danșa, Valentin Dumitru 

VEZI ȘI:

ORENBURG - SAMARA 0-1 // VIDEO Paul Anton, GOL SENZAȚIONAL în Rusia! A adus victoria cu o execuție superbă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.